Onze opleidingen

Op het SAL heb je keuze uit heel wat studierichtingen, altijd met het accent op zorg en/of wetenschap. Je vindt zeker een richting die bij jou past, waar jij je goed in voelt. Bij ons ligt de klemtoon op leren met je hart, verstand en handen. Waar wil jij in de toekomst het verschil gaan maken?

Ik wil zoeken op:

Welkom vanaf de 2de graad!

In het SAL kan je terecht vanaf de 2de graad. Zo zit je meteen samen met leerlingen die alvast een heel bewuste keuze hebben gemaakt en al dromen van een toekomt in de zorg of wetenschap.

Opendeurdag
14 maart 2020
(10 - 17u)

Infomoment
9 mei 2020
(10 - 13 u)

Ben je er nog niet helemaal uit? Of heb je nog wat extra vragen? Kom naar ons infomoment! We bekijken samen welke opleiding het best bij je interesses en talenten past. Het ideale moment om nog beter kennis te maken met de school en eventueel al eens cursussen in te kijken.

Onze studiedomeinen

Beleef wetenschap

Gebeten door wetenschap, technologie, creativiteit en innovatie? Ben je tegelijkertijd ook gefascineerd door het hoe, wat en waarom achter die praktijk? Dan is een wetenschappelijke richting iets voor jou. Wie weet schuilt er in jou wel een toekomstig ingenieur of laborant!

Zorgen voor nu

Ben je sociaal voelend en werk je graag met mensen? Heb je interesse in voeding, verzorging en gezondheid? Wil je afwisselend werk waarin je zowel je hoofd, handen als hart moet gebruiken? Een job in de zorg, welzijn of onderwijs: daar raak je nooit op uitgekeken!

Tweede graad

Derde graad

Na de 3de graad